office@elitemob.ro

5 cadouri pentru ea în luna martie

canapea la comanda

5 cadouri pentru ea în luna martie

Lifestyle |28 februarie 2017

Și când bate vânt de primăvară și mijesc capetele ghioceilor, începe iată și vânzoleala după cadouri. Pentru că în martie, ele – mamele, fetele, surorile, soțiile, colegele, prietenele, șefele – trebuie celebrate, conform cerințelor societății și a cutumelor.

În același timp martie e și luna în care cei mai mulți dintre bărbați (și destule femei) intră în panică în fața tarabelor cu mărțișoare și a florăreselor mai mult sau mai puțin inspirate și sfârșesc inevitabil într-o parfumerie pentru cel mai la îndemână cadou. Anul acesta ne-am gândit să vă ajutăm cu ceva idei pentru niște cadouri mai speciale, unele care pot fi făcute la comandă pentru a se potrivi perfect personalității destinatarei.

 

 

“Femeile adoră pantofii” este un postulat, dar poate mai mult decât de o pereche de pantofi (eventual roșii) o femeie ar putea fi impresionată de un dulap special pentru încălțări. Un loc unde posesiunile ei de preț să capete statut de obiecte deco, să fie expuse și admirate.

Dacă totuși gândul te duce la accesorii pentru make-up și parfumuri ce zici de o măsuță de toaletă pentru ele?

În stil clasic, baroc, din lemn sau mdf, cu materiale prețioase, cu oglindă simplă sau luminată, colorată sau albă, masa de toaletă e „a ei” prin excelență și devine cu atât mai prețioasă cu cât e un dar care să se potrivească perfect în baia sau dormitorul vostru.

Dacă femeia pentru care cauți cadou este mamă, atunci cu siguranță cel mai prețios cadou pentru ea este….o pauză 🙂 Eventual una într-un fotoliu retro, cu o carte bună, o cană cu ceai de rodie și o lumânare cu aromă de primăvară.

Și tot mamele au mereu nevoie de … cafea. Și din când în când și de un prosecco rece. Îți sugerăm așadar un “coffee cart”/ bar. E mic, cochet, cu aer hollywoodian și atât de potrivit pentru diminețile de răsfăț sau pentru serile de petrecere.

Și tot pentru momentele de răsfăț îți sugerăm să amenajezi un colț “feminin” în casa ta.

O masă de cafea și două scaune sau o canapea și câteva perne. Indiferent ce s-ar potrivi, poți comanda orice tip de mobilier în orice culoare crezi ar impresiona.

masuta cafea la comanda elitemob bacau

Poate că obiectele de mobilier sunt  niște cadouri mai puțin convenționale dar ele oferă mai mult decât plăcere trecătoare. Ele sunt parte a unei experiențe, sunt pretexte pentru momente intime, sunt martore la clipe și amintiri. Noi, cei de la Elitemob, credem că merită să dăruiești așa ceva 🙂

Sursă foto: Elitemob și Pinterest