office@elitemob.ro

5 tendințe pe care le păstrăm în 2019

5 tendințe pe care le păstrăm în 2019

Amenajări interioare |4 februarie 2019

Printre atâtea culori și trendsetteri, ar trebui să ne schimbăm mobilierul și designul interior cel puțin de două ori pe an. Ceea ce nu e realist și nicidecum sănătos.

Dar noi, la Elitemob, credem în design sustenabil pe termen lung, în mobilier care să reflecte personalitatea deținătorului. Credem în case frumoase și pline de temperament.

Așa că dintre zecile de tendințe pentru 2019 am ales câteva pe care le-am regăsit și în 2018. Și care, pentru noi, se potrivesc cam în orice anotimp și sezon.

Mobilierul multifuncțional

E potrivit mai ales spațiilor mici. Dar nu numai. O masă care e și spațiu de depozitare reprezintă un plus în living. La fel cum un pat cu ladă pentru depozitare face minuni într-un apartament de bloc.

Ce să mai zicem de biblioteca-vitrină-birou? Sau de taburetul care se poate transforma în noptieră?

Tonurile de blush

E greu de întreținut! veți spune poate. Da, dar este minunat de caldă și feminină. Blush-ul poate să transforme o încăpere anostă într-un spațiu delicat și luminos.

Iar dacă ținem cont de material și texturi, găsim și variante mai ….masculine.

mobilier la comanda

Patul confortabil

Are și minimalismul limita lui, iar pentru noi aceasta e în dormitor. Pentru că visele sunt mai dulci și somnul mai profund într-un pat mare, confortabil, tapițat cu cea mai frumoasă catifea plușată. Da, tapițat pentru că nu ne plac picioarele pline de vânătăi căpătate în colțurile dure ale mobilierului prea simplu și prea sec. 

Mobila “cu forme”.

Designerii intenaționali o numesc “curvy”. Adică mobilier cu margini rotunjite, cu forme care parcă de îmbrățișează, fără unghiuri agresive, prea drepte sau prea dure. Iar noi suntem îndrăgostiți de farmecul mobilierului cu accente clasice, care chiar asta face. Te îmbrățișează și-ți spune “bine ai venit acasă!”

Gri-ul

Este nuanța caldă plină de calm. Este culorea care se spune că te ancorează în prezent și te face să trăiești mindful. Nu garantăm că e așa, dar știm că gri-ul e în același timp discret și îndrăzneț, suferitor în viața de zi cu zi și elegant atunci când petrecerea o cere.

Acestea sunt tendințele care ne bucură pe noi în 2019 și te așteptăm în showroom să ne ghidăm, sau nu, după ele.