office@elitemob.ro

Accente florale pentru un decor feminin

Accente florale pentru un decor feminin

Lifestyle |31 martie 2017

A venit primăvara cu nebunia de culori, cu mugurii gata să pleznească. A venit cu aer proaspăt și miros de zambile. Și parcă vântul de martie adie a schimbare. Îți vine să deschizi larg toate ferestrele și să inviți în casă căldura, florile, primăvara.

Dacă orașul tot a înflorit peste noapte, ne-am gândit că și interioarele noastre merită câteva accente florale. Iar dacă nu ești o fană a stilului retro sau nu vrei un decor shabby chic, asta nu înseamnă că nu poți încerca abordarea “florală”.

Da, florile sunt feminine, aduc prospețime și pot să dea un suflu nou oricărei case.

Într-un decor minimalist, un fotoliu cu flori sau o canapea va fi un element- supriză. Îl poți transforma chiar într-o piesă centrală, dar care să delimiteze un spațiu cu o destinație exactă- relaxare,birou, colț pentru citit, ceaiul de la ora 5.

Poți să “urci” elementele florale pe pereți și să te lași sedusă de rafinamentul florilor de cireș pentru o zonă de inspirație japoneză. Accentele pastel și aglomerarea de petale vor aduce încăperea într-o zonă mai soft.

O cameră perfectă pentru o explozie florală este dormitorul. Aici te poți juca cu accente de roz și tușe discrete de verde. Poți să creezi o poveste din nuanțe, suprapuneri și materiale înflorate. Totul pentru vise liniștite.

Masa din sufragerie, acea piesă în jurul căreia se adună întreaga familie, este de multe ori o piesă mai degrabă funcțională decât bogată în elemente decorative. În jurul ei însă pot fi amplasate scaune tapițate cu materiale colorate.

Alege între tonuri discrete de roz pudrat, lila și bej sau îndrăznește cu bujori mari și viu colorați. Restul decorului poate rămâne la fel de simplu și funcțional, căci printurile vor reinterpreta încăperea.

Dacă un pat sau un set de scaune ți se pare prea mult, atunci poți comanda o banchetă pentru hol sau un dulap din lemn masiv.

Oricare dintre aceste opțiuni vor aduce primăvara în casa ta și vor oferi un plus de feminitate.Te așteptăm la showroom să ne spui tu ce flori preferi.

Share this post: