office@elitemob.ro

Blush is the new pink!

mobilier la comanda

Blush is the new pink!

Amenajări interioare |9 mai 2018

Adică mai delicat, elegant și extrem de romantic. Blush este rozul pur și simplu, asociat după cum îi spune numele cu îmbujorarea discretă a unei domnișoare. Sau poate chiar cu bujorul parfumat, așezat la geam în mijlocul primăverii.

În perspectiva clasică decorurile blush sunt prin excelență romantice și potrivite unui spațiu feminin. Necesită atenție sporită, accesorii elegante și de cele mai multe ori se asortează cu elemente florale.

Dar, venind chiar în contrast cu rozul puternic, blush se integrează perfect în seria noilor culori neutre ( verde-slavie, bej-oatmeal și  gri-piatră) și se asortează  cu noile linii metalice. Blush și metalic-auriu, iată o combinație câștigătoare pentru a fi în tendințe.

mobilier la comanda

 

În ce combinații aduci o piesă blush în casa ta?

Împreună cu alb și bej pentru o notă clasică. Alege auriu și tușe de olive pentru un look contemporan. Iar pentru un statement curajos, poți să alături piesele blush unui fundal negru.

De fapt blush pare să fie cuminte, dar respectă mult prea puține reguli, așadar poți să îndrăznești nenumărate combinații.

Noi rămânem în zona romantică, atât de plăcută în această primăvară!

Pentru piesa ta preferată de culoare blush, te așteptăm în showroom!

Share this post: