office@elitemob.ro

Bucătărie elegantă, cu fronturi din lemn masiv

Bucătărie elegantă, cu fronturi din lemn masiv

Bucatarii |13 noiembrie 2017

Într-un spațiu generos, o bucătărie elegantă, cu aer clasic, îmbie la cine rafinate, brunch-uri prelungite și seri liniștite în familie.


Am gândit acest proiect imaginându-ne o casă într-o zonă rurală, cu multă verdeață în jur, cu pădure aproape și seri răcoroase. O zonă care să necesite căldura lemnului, sentimentul de confort al unui interior luxos și un spațiu de lucru suficient pentru gătit și pregătit masa. Este un mobilier robust, rezistent, centru al unei încăperi open-space, cu detalii atent gândite fără a fi extravagante.

Am ales fronturi din lemn masiv în culoare nuc și elemente ornamentale care să puncteze aerul clasic- cornișă, coloane, uși cu panouri grilate.


Un detaliu deosebit al acestei bucătării este frontul curbat, extrem de elegant și prețios.


Pentru blatul termorezistent am ales combinația de pal cu melamină termorezistentă, dar la comandă poate fi realizat din granit sau compozit.

Ca detalii funcționale, disponibile la comandă, am integrat suport pentru hârtie, sertare mici, suport pentru pahare cu picior și rafturi extractibile pentru corpul de colț și coș jolly metalic cu amortizare la închidere.
Mânerele folosite sunt metalice, cu inserție ceramică iar butonii, tot din ceramică, cu desen delicat.


Mai ales pentru bucătăriile din lemn masiv, amortizarea la închidere este esențială, de aceea noi folosim balamale cu amortizare Blum sau Grass.
Un alt element deosebit este hota de inspirație rustică, cu bandou ornamental din lemn finisat în culoarea mobilei.

Masa este din lemn masiv, cu diametru de 1,20 cm, cu picior central iar scaunele sunt din același material, culoarea nuc și tapițate cu stofă.


Dacă te inspiră imaginile și vrei o mobilă prețioasă, dar durabilă în același timp, te așteptăm în showroomul nostru pentru a gândi bucătăria ta la comandă.

Bucătăria a fost utilată cu electrocasnice SMEG, Alveus și Franke.
Prețul unei astfel de bucătării pleacă de la 6000 Euro.
*Prețul pentru configurația existentă în showroom este de 7800 E. 
*Prețurile variază în funcție de dimensiuni, configurația spațiului, accesoriile alese, elementele decorative, tipurile de material și nevoile specifice ale fiecărui client.