office@elitemob.ro

Bucătărie Provence

Bucătărie Provence

Amenajări interioare, Bucatarii |6 iunie 2018

Șarm franțuzesc și zile tihnite sub soarele blând? Poate și un pahar de vin alături de o baghetă proapsătă cu brânză de capră? Cam așa se simte fiecare zi în bucătăria noastră Provence! Linii elegante, accente rustice și patină violet pentru a păstra parfumul lavandei.

Bucătăria Provence este structurată în zona de depozitare și  zona insulei- folosită pentru preparea mâncării, dar și pentru luat masa.

Mobilierul are fronturi din lemn masiv, vopsite în alb, peste care am aplicat apoi patina violet. Blatul este din compozit, fără îmbinări vizibile la colțul bucătăriei.

Un element deosebit este hota cu design rustic și bandou ornamental din lemn, în aceeași nuanță cu mobilierul.

Pentru a putea pregăti mese pentru întreaga familie sau pentru a experimenta rețeta de Coq au Vin a Juliei Child, fără îndoială că e necesară o insulă generoasă. Și un suport pentru sticlele de vin (atât pentru inspirație cât și pentru momentul când nu gustul nu e chiar cel nimerit ). Deasupra insulei am inclus și un „pot rack” care poate fi folosit și în scop ornamental sau pentru agățat diverse condimente pentru mesele rafinate. Iar blatul este realizat din lemn stratificat, cu un finsaj natur.

Prețul acestei bucătării este de 12 000 E (electrocasnicele nu sunt incluse).

Pentru mai multe detalii dar și pentru a experimenta universul Elitemob, te așteptăm în showroom!