office@elitemob.ro

Crăciun în stil de vedetă

Crăciun în stil de vedetă

Amenajări interioare, Lifestyle |12 decembrie 2018

Pregătirile pentru Crăciun sunt în toi iar instagram-ul este plin de poze cu brazi, ciocolată caldă și globuri. Și dacă nu ai terminat încă de decorat casa sau de împodobit bradul, poți să te inspiri din stilul de sărbătoare al vedetelor.

Anul acesta cu siguranță Crăciunul are un aer clasic, cu roșu, verde și flori de Crăciuniță.

Și dacă un brad de 2 metri precum cel al familiei Osbourne nu încape în apartament, cu siguranță poate fi unul plin de luminițe. Sau, cu un twist extravagant, precum cel al lui Jennifer Lopez.

O idee de aranjare a mesei, de impact, vine de la Catherine Zeta Jones, care a folosit flori naturale pentru masa festivă, într-un decor alb cu auriu.

.

Reese Witherspoon iubește lucrurile clasice, așa că funda mare, roșie este nelipsită, alături de coronița din brad natural.

Martha Stewart recomandă chiar și fursecuri deosebite care respectă cromatica și se asortează grozav cu o seară la gura focului, pe o canapea extra-confortabilă.

Și dacă vrei să te asortezi cu întreg decorul, atunci poți să te inspiri din outfitul Evei Mendes!

Pentru canapeaua confortabilă, masa în jurul căreia să se adune cei dragi, patul în care să citești “O poveste de Crăciun” și fotoliul de lângă brad, te așteptăm la Elitemob.

Inspirație pentru Crăciun găsești și în articolul Din casă în acasă, de Crăciun.

Share this post: