office@elitemob.ro

Cum mobilezi camera copilului

Cum mobilezi camera copilului

Idei creative, Lifestyle |23 mai 2018

O lume colorată, veselă, gata să fie populată cu cele mai minunate povești și năstrușnice aventuri. Iar la sfârșitul zilei, loc pentru vise, planuri, speranțe și aspirațiile oamenilor mici care vor a crește mari. Universul lor este creat și păzit de noi, și tot noi putem să îl facem cât mai memorabil. De aceea vă provocăm la exerciții de imaginație în ceea ce privește camera copilului.

Dacă vorbim de primele luni acasă, într-un univers nou, camera bebelușului nu e nicidecum musai să fie colorată. Căci beblușii nu disting prea bine culorile în primele luni de viață. Contează mai degrabă materialele de calitate, nuanțele luminoase și bineînțeles, dragostea.

Pentru anii explorării și ai primelor aventuri alege mobilier jos, cu rafturi puține și spațiu de depozitare generos. Evită suprapunerile și supra-etajările, cel puțin până la vârsta când cel mic nu mai e chiar mic și atunci, poți să îți dai frâu liber imaginației.

 

Fie că vorbim de paturi suprapuse și povești cu aventuri, corăbii sau exploratori, fie că e vorba de ponei și povești cu zâne, e nevoie să personalizezi mobilierul. Primul criteriu va fi cel al spațiului și apoi preferințele și personalitatea copilului. Soluțiile versatile, care îți permit jocuri de culori și mobilier care se poate adapta sunt ideale, mai ales pentru că cei mici…cresc repede și își schimbă și mai repede preferințele. Așa că vei putea trece de la prințesă războinică la astronaut și de la doctor la arhitect în doar câteva mutări.

Pentru adolescenți, un decor minimalist care să lase loc haosului și pasiunilor, este cel mai indicat. Pereții prind viață, biroul devine opțional și patul este, probabil, piesa preferată. Acesta este momentul în care copilul se va implica activ în decorarea camerei, așa că tu ai grijă să îi oferi suportul.

Cât despre materiale, culori, combinații și soluții creative și cool, te așteptăm în showroom-ul nostru. Alături de cei mici și cei mari, alegem împreună soluțiile ce ți se potrivesc.