office@elitemob.ro

Cum să-ți reorganizezi dressingul în această primăvară!

Cum să-ți reorganizezi dressingul în această primăvară!

Idei creative, Lifestyle |15 martie 2018

Spunem adio haine groase, cizme și fulare? Oh, rochii, fuste, Pantofi și culori pastel! Și în acest an se poartă violetul minunat și explozia de flori! Dar ce faci cu hainele lui? Cămășile, pantalonii și cravatele trebuie să conviețuiască alături de eșarfele tale! Și parcă, brusc, ai mai mulți pantofi decât îți aminteai?

Curățenia de primăvară poate însemna și investiția într-un dressing nou. Și dacă cel vechi e neîncăpător, hai în showroom să găsim soluții!

În primul rând, când vine vorba de dressinguri comune, pentru el și ea, separarea e bună. Gândește compartimentare dedicată, în așa fel încât să nu fii nevoită să dai la o parte pantalonii lui pentru a ajunge la o pereche de chino ai tăi.

Nu uita să măsori bine spațiul necesar pentru bluze și cămăși. Fii generoasă și lasă câțiva centimetri extra, mai ales pentru piesele oversize. Iar pentru rochii, calculează în funcție de înălțimea ta. Dacă spațiul nu îți permite, atunci e mai bine să îți depoziteti piesele „de seară”, sau rochiile lungi în cutii, pentru a le proteja. 

Nu uita de un spațiu pentru genți. Dacă ai un loc dedicat pentru acestea, cu atât mai bine, dar dacă e nevoie să “conviețuiască” alături de pantofi, atunci apelează la un sistem de prindere, care să le țină în ordine.

Multe perechi de pantofi? Uită de cutii pentru fiecare și alege sisteme smart de depozitare și, de ce nu, expunere.

Și, ca să dai un aer șic garderobei, oricât ar fi ea de mică sau generoasă, optează pentru o mini-vitrină. Fie că e pentru, curele, bijuterii sau cravate, un astfel de acesoriu va da un aer elegant, care te va bucura ori de câte ori vei deschide dulapul.

Și nu uita de…rafturi. Pentru depozitarea hainelor din sezonul rece, sau pentru tricouri și jeans, rafturile sunt esențiale. Hainele delicate nu capătă urmele umerașelor iar depozitarea pe verticală ajută, mai ales când optezi pentru un mobilier până în tavan.

Pentru mai multe detalii, sfaturi și soluții, te așteptăm în showroom!

Share this post: