office@elitemob.ro

Design elegant și modern într-o bucătărie de ultimă generație

Design elegant și modern într-o bucătărie de ultimă generație

Bucatarii |20 mai 2019

Cum să îmbini aerul elegant cu dotări de ultimă generație într-o bucătărie? Să ai șarmul unei culori discrete și senzația de “acasă”, dar să te bucuri în același timp de confortul accesoriilor moderne și al tehnologiei contemporane? 

Cum pui în aceeași propoziție “truffle” și telescopic? 

Noua bucătărie din showroom-ul nostru le are pe toate (zicem noi). Este în primul rând perfectă pentru orice open-space, având un aspect compact, unitar. Am încorporat și frigiderul, folosind un sistem de deschidere prin apăsarea ușii. 

Ușile dulapurilor au deschidere “push to open silent” (deschidere prin apăsare și amortizare la închidere” iar  pentru sertare am folosit sistem de amortizare Hettich. 

Deasupra insulei, am gândit un corp pentru depozitarea cu sistem telescopic Hettich Lega Drive, cu acționare electrică.

Întreg mobilierul este realizat din MDF vopsit, iar blatul din PAL cu melamina multistrat.

În ceea ce privește accesoriile, am combinat mânerele tip profil GOLA vopsit cu lateralele metalice ale sertarelor și finisajul “Champagne”. Balamalele sunt toate marca Hettich, cu amortizare și finisaj Obsidian Black.

Aparatura electrocasnică este marca Kuppersbusch iar accesoriile din nuanță cupru.

Ce a ieșit este un ansamblu cu aer contemporan, într-o nuanță pe care o declarăm pur și simplu delicioasă. Surprizele date de accesoriile și sistemele moderne permit o depozitare suficientă, fără a aglomera amenajarea, eficientizând în același timp spațiul.

Designul este unul la marginea între minimalist și modern, iar tușa elegantă, dată de cele două scaune, definește stilul Elitemob. 

Mobilierul este personalizabil în funcție de nevoile și preferințele clientului. Accesoriile pot de asemenea varia (la fel și prețul lor) în funcție de doleanțe.

Prețul de pornire pentru un astfel de mobilier este de : 24 250 lei