office@elitemob.ro

Design în stil Catherine Zeta Jones

Design în stil Catherine Zeta Jones

Amenajări interioare, Lifestyle |25 octombrie 2018

În 2018 celebra Catherine Zeta Jones a decis să își pună în valoare pasiunea pentru design interior și să se reprofileze. A lansat o colecția CasaZetaJones și noi am început să urmărim #stylebyzeta.

Evident că frumoasa actriță nu este nici adepta minimalismului și nici a liniilor simple. Confortul, materialele luxoase și culorile sunt preferatele ei, alături de eleganță și un stil clasic, cu accente moderne.

Ne-au inspirat alegerile ei, am tras cu ochiul la pozele cu amenajarea apartamentului ei din Manhattan dar și la unele proiecte pe care artista le-a făcut publice și am găsit elemente care ne-au plăcut mult. Și un stil din care poți să te inspiri și tu pentru casa ta. Cu mobilierul, evident, te ajutăm noi.

Catifeaua- luxoasă și în nuanțe cât mai interesante,  care transformă o piesă banală într-o declarație de stil. Și e atât de plăcută la atingere!

Culori vibrante care să îți înveselească camera? Poate nu e nevoie să văruiești sau să schimbi draperiile când ai la îndemână un fotoliu cu design modern, confortabil și atât de colorat!

Dacă e ceva ce îndrăgește actrița, atunci cu siguranță vorbim de un dormitor luxos și rafinat. Somnul bun face bine la frumusețe, nu? Patul e musai capitonat, salteaua de cea mai bună calitate, iar culorile neutre, într-o cameră luminoasă. Dacă funcționează pentru ea, de ce nu și pentru noi?

Un hol cu personalitate? Zeta Jones îl marchează cu o oglindă deosebită, cu accente aurii și opțional cu flori. Orhideele sunt  printre preferatele ei.

 

Măsuța de toaletă sau “vanity corner” e nelipsit, alături de o “vanity mirror”. Adică cu cât mai mare, cu atât mai bine!

Pentru inspirație și mobilierul personalizat și potrivit casei tale, te așteptăm în showroom-ul Elitemob!

 

Tags: , ,
Share this post: