office@elitemob.ro

Din casă in Acasă, de Crăciun

decor craciun

Din casă in Acasă, de Crăciun

Amenajări interioare |15 decembrie 2017

Care e rețeta unor sărbători magice? Diferită pentru fiecare dintre noi! Dar probabil în cele mai multe cazuri include zăpadă, brad, oameni dragi. Iar noi, la Elitemob adăugăm pe lista ingredientelor și micile detalii pe care le alegem pentru a ne personaliza casa.

Fiecare încăpere trebuie să capete miros de sărbătoare, nu-i așa? Bradul rămâne principalul etalon al acestei perioade, însă şi ceea ce îl înconjoară creează tabloul specific sărbătorii, acea imagine care se imprimă în amintire pentru tot restul anului. Elementele decorative vorbesc despre noi, iar ansamblul exprimă o bucățică din personalitatea noastră. Într-o relație, cu o familie numeroasă, gata de petrecere sau bucurându-te de sărbători în liniște, spune-ne ce decor preferi ca să-ți spunem cine ești!

Pentru un „acasă” tradiţional, roșu și verde creează decorul simplu dar cu efect maxim. Şi pentru că un astfel de ambient are un farmec rustic, se potrivește perfect într-o cabană la munte sau ca upgrade pentru casa bunicilor.

White Christmas nu se referă numai la zăpadă de afară. Putem alege albul să primeze şi în casă. Şi odată cu el, aducem simplitate, eleganţă şi un plus de lumină. Decorurile albe nu sunt, poate, cele mai la îndemână, dar au un efect liniștitor, dătător de bună dispoziție, mai ales în dimineți mohorâte în care iarna nu s-a instalat încă.

 

colt cafea srabatori

 

masa craciun

Pentru că de sărbători parcă nu e niciodată suficient timp- economisește! La timp ne referim, pentru că acesta e cel mai prețios! Adoptă un stil mai puțin formal și uită de mese ornate și locuri speciale pentru fiecare invitat. Organizează mai bine un loc pentru gustări și un bufet pentru băuturi delicioase și calde, cu aromă de sărbători. E foarte la îndemână, mai ales pentru musafiri neașteptați și petreceri ad-hoc.

 

Să fim acasă, de Crăciun, cu cei dragi. Asta ne dorim cu toţii. Iar spaţiul în care petrecem aceste sărbători ne reprezintă și creează cadrul în care se aud mai tare râsetele copiilor, e mai intensă aroma cozonacului iar timpul se comprimă după voia noastră ajutându-ne să păstrăm în imagini și arome amintirile acestei perioade.

E timpul pentru Acasă!

Elitemob vă urează – Sărbători Fericite!