office@elitemob.ro

Dormitor cu vise roz

Dormitor cu vise roz

Dormitoare la comandă, Idei creative |17 noiembrie 2017

Îți dorești o cameră cochetă, colorată, cu un aer a la “Marie Antoinette”? De ce să nu o ai? Noi îți propunem un model floral, colorat, intens și îndrăzneț. Am gândit un spațiu absolut feminin aproape ca un sanctuar în care să predomine liniștea, atitudinea pozitivă și aerul delicat.

În același timp mobilierul ține cont și de criterii de eficiență. Patul tapițat cu stofă are somieră cu sistem de ridicare și spațiu de depozitare sub saltea. Poți avea astfel un fel de “al doilea dulap” de 1200x2000mm, cât are salteaua.

Ca orice cameră care se dorește multifuncțională, un birou folosește temelor sau proiectelor dar în același timp poate fi măsuță de toaletă. Biroul din imagini este din lemn masiv, vopsit în culoare ivory, are un finisaj mat iar sertarele au mânere în formă de floare. Este elegant, cochet și ocupă puțin spațiu.

 

Iar pentru un aer deosebit, am gândit un scaun care să fie în ton cu patul. Din lemn, vopsit roz, cu finisaj mat și tapițat cu stofă, este într-adevăr o piesă care atrage atenția.

Cum vă place această cameră feminină și destinată viselor roz?

Dacă te inspiră imaginile și vrei o mobilă prețioasă, dar durabilă în același timp, te așteptăm în showroomul nostru.

Pat cu preț de la 550 E

Birou cu preț de la 420 E

Scaun cu preț de la 150 E

*Prețul patului nu include salteaua și accesoriile.