office@elitemob.ro

farafiltru despre tendințe și amenajări interioare

farafiltru despre tendințe și amenajări interioare

Lifestyle |22 mai 2017

Când avem vizite la show-room suntem mereu entuziasmați și bucuroși de oaspeți. Așa că am pregătit ceaiul, colțul de conversație și am așteptat-o pe Laura Huiban.

Un om care muncește cu aceeași pasiune ca și noi, care împarte aceeași perspectivă asupra designului de interior și care, nu în ultimul rând, și-a lăsat sufrageria pe mâna noastră.

Despre mobila la comandă Laura spune că nu a avut curajul să încerce până de curând și nici nu a găsit producătorul care să o convingă. Ne bucurăm că am putut face noi asta. La fel cum ne-am bucurat de conversația cu ea.

Am vorbit despre Salonul de Mobilă de la Milano, despre tendințe și originalitate. Am dezbătut obiceiurile de consum atohtone și  influențele pe care le regăsim în apartamentele și casele românilor. Am discutat despre nevoia lui “acasă” și de mobila care ne este extensie, ne completează, nu are doar un rol decorativ.

Laura și soțul ei, Răzvan sunt în esență doi boemi pasionați de scris și fotografie dar și căutători de subiecte frumoase. Iar vizita lor ne-a făcut mare plăcere.

Interviul cu Dana Chiriac, owner Elitemob îl puteți citi în întregime pe blogul Laurei, farafiltru.net

Iar pe voi, vă așteptăm în vizită la show-room.

Share this post: