office@elitemob.ro

Linii clasice și moderne într-o bucătărie

Linii clasice și moderne într-o bucătărie

Amenajări interioare, Bucatarii, Idei creative |20 octombrie 2017

Trendul bucătăriilor „open space” permite fluidizarea spațiilor și în același timp optimizarea metrilor pătrați disponibili într-un apartament de bloc.

La showroom Elitemob am gândit un mobilier care se potrivește într-un astfel de spațiu – zonă de gătit și zonă de luat masa -, mobilier care prin combinația de linii clasice și elemente moderne este versatil și prețios în același timp.

Albul mobilierului contrastează cu negrul electrocasnicelor, iar linia clasică a fronturilor din mdf înfoliat, cu linia modernă a hotei și a cuptorului.

Mdf-ul înfoliat este unul dintre materialele cele mai la îndemână și des folosite, atât pentru multitudinea finisajelor cât și pentru calitățile practice.

Mobilierul are o compartimentare clasică – dulapuri suspendate și spații de depozitare sub blatul de lucru, la care se adaugă o vitrină suspendată cu spoturi luminoase încorporate și o placă cu polițe decorative. Avantajul mobiliei la comandă fiind tocmai posibilitatea de a adăuga sau scoate elementele care se potrivesc, sau nu, spațiului tău.

Blatul de lucru este realizat din PAL cu melamină termorezistentă. Este conceput special pentru a face față abraziunilor, impactului puternic, zgârierii și se încadrează în normele de siguranță alimentară.

Pentru sertare și uși s-au folosit sisteme de închidere cu amortizare, iar butonii – funcționali și cu rol decorativ în același timp – imită cristalul.

În zona de luat masa am folosit combinația alb cu negru pentru un aer sofisticat. Masa din pal este extensibilă iar scaunele din piele ecologică se deosebesc prin acel detaliu al bordurii albe.

Dacă te inspiră imaginile și vrei să dai un aer clasic dar modern în acelși timp spațiului tău, te așteptăm în showroomul nostru pentru a gândi bucătăria ta la comandă.

Această bucătărie a fost echipată cu electrocasnice TEKA.
O astfel de bucătărie la comandă are un preț începând de la 12500 lei.

*Prețurile exprimate sunt aproximative, estimate pentru mobila din magini și nu includ electrocasnicele.
*Prețurile variază în funcție de dimensiuni, configurația spațiului, accesoriile alese, elementele decorative, tipurile de material și nevoile specifice ale fiecărui client.

Share this post: