office@elitemob.ro

Mobilier pentru un salon regal

mobilier lemn salon

Mobilier pentru un salon regal

Idei creative |1 noiembrie 2017

Canapeaua și fotoliile din imagini sunt printre cele mai populare piese Elitemob. Sunt piese elegante și prețioase care setează în orice spațiu un aer sofisticat. Sunt disponibile la comandă.

canapea la comanda
De aceea am ales să le folosim pentru o dublă lansare de carte regală.

canpea si fotolii la comanda

Au cadrat și un garden party când ownerul Molecule-F a venit la Bacău la inviația Rosesociety. Și am creat cu ajutorul lor un colț de conversație cu ocazia deschiderii fabricii noastre  de mobilier la comandă, în 2016.

fotoliu la comanda

În show-room, aceste piese alcătuiesc un colț tip „salon de ceai”, un loc perfect pentru o pauză, mai ales în amieze însorite. E locul din interviul cu farafiltru.net și un cadru care ne dă setează ziua pozitiv prin luminozitate și eleganță.

Canapeaua este perfectă pentru un salon, o recepție, un hol spațios dar și pentru un magazin unde e nevoie de accente sofisticate.
Ne imaginăm această canapea plecând spre un concept store sau întâmpinând oaspeții în holul unui hotel-boutique. Este din lemn masiv, are finisaj antichizat, tapițerie capitone și pliuri.

canapea clasica la comanda

Fotoliile, care sunt complementare dar nu neapărat asortate, sunt in sine, fiecare piese-cheie.
Un astfel de fotoliu definește un colț pentru citit sau pentru ceai. Este perfect într-un spațiu de primire clienți sau într-un birou.

Canapea – preț începând de la 1300 E
Fotoliu – preț începând de la 550 E