office@elitemob.ro

Mobilier personalizat – dormitor cu aer de vacanță

dormitor lemn masiv

Mobilier personalizat – dormitor cu aer de vacanță

Dormitoare la comandă |31 octombrie 2017

Lejeritatea timpului din concediu și somnul dulce al nopților leneșe, briza mării dimineața, sunt amintiri pe care parcă ai vrea să le închizi într-o capsulă și să le scoți acasă, să le retrăiești.

Vacanțele însorite, cu pielea mirosind a sare sau cu simțurile încântate împrejurimile unui chalet, ne-au inspirat și pe noi atunci când am creat acest dormitor de vis, cu materiale naturale și accente calde.

dormitor lemn masiv elitemob

Patul este complet tapițat cu stofă, inclusiv tăblia cu rol funcțional dar și decorativ și este executat pentru saltea de 2m*2m.
Tapițarea completă este și o soluție pentru evitarea accidentelor matinale, când grăbindu-te spre ceașca de cafea te izbești de colțul patului.
În proiect am integrat un pat fără sistem de depozitare, dar la comandă, acest model poate avea ladă și sistem ridicare saltea.

noptiera lemn masiv

Noptierele folosite sunt din lemn masiv, dar la comandă pot fi executate și din mdf sau pal și pot fi finisate în mai multe culori. Noi am ales albul pentru a ne aduce aminte de casele strălucitoare din Mykonos, rochia care flutură în vânt pe Riviera Franceză și de răsfațul după-amiazelor petrecute la soare, într-un șezlong la marginea pădurii cu ochii la piscurile veșnic înzăpezite.

masuta toaleta lemn masiv elitemob

Una dintre piesele preferate de clientele noastre este măsuța de toaletă. Versatilă, potrivită în multe decoruri, este realizată din lemn masiv dar poate fi executată, la cerere și din mdf sau pal.
Este funcțională, are spații de depozitare pentru bijuterii și cosmetice și o oglindă generoasă cu un design elegant.
I se asortează perfect un taburet din lemn masiv cu tapițerie și detalii discrete.

taburet la comanda

Dacă vă inspiră sugestiile noastre sau v-ați îndrăgostit de o piesă de mobilier, vă așteptăm în show-room-ul nostru pentru a gândi și alege împreună mobila dumneavoastră la comandă.

Pat-preț de la 2250 lei
Noptieră- preț de la 675 lei
Măsuță toaletă- preț de la 900 lei
Taburet- preț de la 450 lei

*Prețul patului nu include salteaua și accesoriile.