office@elitemob.ro

Pasiune pentru (şi în) dormitor

Pasiune pentru (şi în) dormitor

Dormitoare la comandă |17 februarie 2017

Noi, la Elitemob ne-am amintit luna acesta de dormitoarele la comandă care ne-au aprins imaginația, de care ne-am îndrăgostit și în care am petrece cel puțin câte o noapte…fie pentru decor, fie pentru poveste.

dormitoare la comanda elitemob bacau

În Breakfast at Tiffany’s nu e vorba doar de dragostea declarată pentru Audrey și pentru bijuterii, ci de decorul aparent simplu, detaliile delicate, accentele de culoare. Iar cada transformată în canapea este pièce de résistance.

mobila la comanda elitemob

Zona monocromă este una destul de greu de controlat, mai ales dacă vorbim de nuanțe mai puternice. Mai mult decât o cameră de somn, putem transforma dormitorul intr-un spațiu statement, multifuncțional, cu accente luxoase și atât de romantice.

dormitoare-la-comanda-elitemob-3

dormitoare-la-comanda-elitemob2

Tot în zona glamour și feminină este și dormitorul tip budoir. Și niciunul nu ne provoacă mai multe emoții decât cel din Dinner at Eight.

Untitled-12

Masa de toaletă, jocul de oglinzi, pernele rotunde sunt detalii care ar putea transforma cu siguranță orice cameră. Accentul surpinzător, perfect integrat și în ton cu strălucirea hollywoodiană este dat de pene. Oare cum ar arăta ele într-un dormitor contemporan?

pat la comanda elitemob bacau

pat la comanda elitemob bacau

Am spus niciunul? Poate totuși ar mai fi un dormitor în zona retro care ne-ar provoca imaginația. Combinația dintre alb și auriu, bancheta îmbrăcată în catifea, materialele prețioase și atenția la detalii sunt lucruri care se regăsesc în stilul Elitemob și pe care clienții noștri le preferă.

cover-1

Dar ca să ajungem și în contemporaneitate, pentru că ne place foarte mult și secolul acesta, cum să uităm dormitorul lui Carrie Bradshaw?

dormitoare la comanda bacau

Masa de toaletă cu accente moderne, patul confortabil dar minimalist și pereții albaștri. Conform ultimelor studii se pare că pereții în nuanțe de albastru deschis sunt alegerea perfectă pentru nopți liniștite și somn odihnitor. Și vise fashion, nu?

gallery-master-bedroom-1-(2)

dormitoare la comanda elitemob

Iar pentru îndrăzneală și atmosferă pasională ce ziceți de un dormitor roșu, cu aer parizian ca cel din Amelie?

amelie_9

Chiar dacă pereții roșii nu sunt neapărat prieteni cu somnul, un astfel de dormitor nici nu pare destinat odihnei ci mai degrabă unei zone senzuale, de cuplu.

producator mobila elitemob bacau

paturi-la-comanda-elitemob-bacau

Noi vă invităm să vă transformați dormitorul într-o cameră specială, să vă folosiți de accente și detalii pentru a induce stări, sentimente, pasiuni. Folosiți lenjerie fină, senzuală, un parfum special și detalii luxoase – blană, catifea sau strasuri.

dormitoare-la-comanda-elitemob-bacau5

dormitoare-la-comanda-elitemob-bacau4

Lumina potrivită, eventual din trei surse (2 lămpi pentru citit și o plafonieră), lumânări, cel puțin o oglindă și … imaginație.

dormitoare-la-comanda-elitemob-bacau30

pat la comanda elitemob bacau

Concentrați-vă pe lucrurile cu adevărat importante, de mobilier ne ocupăm noi! 🌹

Sursă foto: Elitemob si Pinterest