office@elitemob.ro

Despre noi

Credem că lucrurile bune încep acasă, în intimitatea spațiului în care simple materiale și culori devin expresie a unui modus vivendi. „Acasă” e despre tine, despre „ai tăi”, cei dragi, despre povești, vise și împliniri. Toate, ale tale, personale, trăite în bucătăria practică și complet utilată, în dormitorul pe care l-ai visat mereu, în jurul mesei din fiecare seară.

De 14 ani îndeplinim dorințele clienților noștri și transformăm viziuni în realități. Funcționăm după criterii de eficiență, calitate și inovație. Lucrăm cu materiale, texturi și culori pe care le modelăm după chipul și asemănarea clienților noștri. Avem peste 10 000 de proiecte și suntem onorați că am putut intra în viețile atâtor oameni.

Elitemob este o afacere de familie ce produce și comercializează în Bacău mobilă la comandă, cu capital 100% românesc, un business în care familia și dinamica acesteia ocupă rol principal și sunt sursă de inspirație pentru găsirea echilibrului între inovație, calitate și pret. Ne dorim mereu să respectăm criteriile de confort și eleganță, să livrăm originalitate și să valorificăm la maxim orice spațiu.

Funcționăm ca un tot unitar, unde ideile se nasc, se dezvoltă și iau forma potrivită fiecărui client. Ne implicăm în toate etapele de concepere a produsului, de la consultanță, măsurători, proiectare, execuție, livrare și montaj. Proiectele din portofoliu Elitemob sunt executate pentru clienți orientați spre design coerent, spațiu optimizat și calitate fără rabat. Iar acest lucru, este tot ceea ce ne dorim – calitate premium la prețuri accesibile!

În fabrica noastră, toate produsele sunt realizate folosind materii prime autohtone sau importate din CE. Avem un control permanent al calității pe tot fluxul tehnologic, de la intrarea materiei prime în producție și până la ambalarea produsului finit. Cu migală și pricepere, artizanii noștri sunt atenți la detalii și finisaje, unicitatea produselor fiind dată de combinațiile inedite de modele, țesături și dimensiuni.

Dorim să livrăm mai mult decât mobilier. Sperăm să oferim spații pentru bucurii, camere predispuse la visare, saloane care să răsune de hohote și speranțe. Și vrem să vă dăruim ideile noastre turcoaz.

Mulțumim că ne primiți în casele voastre!