office@elitemob.ro

Tendințe 2018 în amenajarea bucătăriei

Tendințe 2018 în amenajarea bucătăriei

Bucatarii |25 ianuarie 2018

Cât timp mai petrecem în bucătărie? Din ce în ce mai mult, spun studiile! Doar că perspectiva asupra acestui spațiu s-a schimbat radical. Nu mai vorbim în niciun caz de criterii exclusiv funcționale și maldăre de vase murdare rămase după o petrecere, ci de mobilier gândit cu atenție pentru deservi o zonă care devine oglindă a stilului de viață.

În 2018, în materie de trenduri în bucătărie….”toate-s vechi și nouă toate”, dar libertatea de mix & match este mult mai mare. Un accent deosebit cade asupra suprafețelor libere. Totul se depozitează, se “ascunde”, în așa fel încât spațiul pentru gătit și luat masa să fie mereu curat si aerisit.

Ce rămâne?

Albul!

În materie de culori și non-culori, albul este în continuare prima opțiune a designerilor. Este bază perfectă, dă senzația de spațiu și luminozitate.

bucatarie alba

Ce e nou?

Gri-ul!

Elegant și mai puțin pretențios, gri-ul se potrivește oricărui ambient și dă greutate. Îl găsești în multe nuanțe, potrivite atât pentru mobilier, blat sau accesorii.

bucatarii-moderne-la-comanda-elitemob-bacau39

 

Ce rămâne?

Insula!

Mică sau mare, cu blat din lemn sau marmură, cu electrocasnice încoporate sau nu, insula rămâne prezentă în majoritatea bucătăriilor, atât pentru case  cât și pentru apartamente.

 

Ce e nou?

Funcționalități multiple!

Insula nu mai e doar spațiu de socializare sau exclusiv spațiu de gătit. Este și masă pentru petreceri, spațiu de depozitare  pentru toate accesoriile, loc pentru micul-dejun sau orice vrei tu să fie.

Ce rămâne?

 

Blatul din lemn!

Clasic, elegant, trainic. Blatul din lemn dă un aspect de “acasă”, un plus de căldură și confort. Fiecare urmă în plus e o dovadă, mărturie, amintire, iar în variantele moderne, acesta rezistă generații la rând.

blat din lemn

Ce e nou?

Quartz, marmură, metal.

Rezistente, atrăgătoare, deloc discrete dar potrivite atât în decoruri minimaliste cât și în încăperi voluminoase și elegante.blat metal

blat marmura

 

Ce rămâne?

Orice accesoriu metalic!

Acest trend care a început în urmă cu câțiva ani, se impune în forță în 2018! Cuprul este în continuare preferat, atât pentru aspectul rustic dar și pentru rezistență.

bucatarii-neo-clasice-la-comanda-elitemob-bacau10

 

Ce e nou?

Auriul și detaliile metalice în locuri neașteptate! Joacă-te, inventează, caută soluții creative și nu-ți fie frică să îndrăznești!

 

showroom-elitemob-bacau7

Anul 2018 este anul îndrăznelii, anul în care bucătăria ta poate avea o altă față, poate să te exprime, să fie mai mult decât un spațiu util!

Visezi la bucătăria perfectă? Atunci musai trebuie să fie o bucătărie la comandă, personalizată.

Te așteptăm în showroom să punem împreună visurile în practică!