office@elitemob.ro

Tendințe de primăvară

scaun flori la comanda

Tendințe de primăvară

Amenajări interioare, Idei creative |1 martie 2018

Sfidăm temperaturile de afară și ne înconjurăm cu zâmbete și flori chemând primăvara cu pași mai repezi. E timpul să dăm comandă de vreme bună, de haine ușoare și dimineți cu soare!

E timpul să activăm buna-dispoziție, culorile vii, și nuanțele inspirate din natura ce vrea să se trezească la viață.

Ce ne inspiră în această primăvară?

Evident, florile sunt prima alegere. Ne-a fost dor de zambile, bujori, lăcrămioare, narcise. De parfumul lor, de explozia de culoare și bucuria de a le dărui. Și pentru că florile pot lua diverse forme, ne-am jucat cu texturi și am creat “buchete neconveționale”.

Scaune cu imprimeu delicat, un fotoliu de inspirație barocă, un taburet roccoco, perfecte pentru un suflu nou, de primăvară. Elementele de mic mobilier sunt potrivite atunci când ai nevoie de o schimbare rapidă, când simți să te înoiești, sau să dai un aer nou unor piese mai vechi. 

taburet flori

scaun flori

canapea flori la comandă

 

Și chiar dacă greenery a fost culoarea anului 2017, nu avem cum să uităm această nuanță, mai ales când așteptăm nerăbdători explozia de verde-crud a naturii.

fotoliu la comanda

mobilier la comandă

 

Nefiindu-ne teamă de culori puternice și de accentul deosebit pe care îl imprimă, am ales și culoarea anului 2018, ultra-violetul, ca sursă de inspirație. Așa cum natura ne surprinde cu violete, brebenei, brândușe, în nuanțe pe care pantonele abia le poate cuprinde, așa am încercat și noi să suprindem prin diversitatea materialelor alese.

fotoliu la comanda

canapea la comanda

Vă așteptăm la noi în showroom să întâmpinăm primăvara. Să alegem piese de mobilier personalizate, să le dăm forma și culoarea potrivită personalității voastre, să vă umplem casa cu soare și culoare!