office@elitemob.ro

Ultra violet – culoarea anului 2018

Ultra violet – culoarea anului 2018

Amenajări interioare, Idei creative |27 decembrie 2017

Pantone a desemnat Ultra Violet culoarea anului 2018, ceea ce înseamnă că interioarele noastre capătă un aer non-conformist în noul an.

O culoare complexă, din nuanţe compuse- roşu şi albastru, aceasta simbolizează originalitate, ingeniozitate și gândire vizionară. Este o culoare feminină, dar deloc discretă, ce dă „greutate” într-un ansamblu de design interior.culoarea anului

Puteți integra ultra-violetul cu îndrăzneală sau în accente. Fiind o culoare puternică, contrastul pe care îl denotă poate fi sesizat şi în cele mai mici detalii.
„Vremurile complexe cer culori complexe “, a declarat directorul executiv al institutului Pantone, Lee Eiseman, iar această culoare provocatoare stimulează indivizii să îşi pună amprenta asupra lumii.

Fie că e vorba de un perete, un pat, perne decorative, covor sau mici accesorii în această nuanță, toate acestea vor fi focusul încăperii. Pentru un aspect modern alegeți accesorii din sticlă, pentru un cadru elegant-catifea, pentru un aer ultra-feminin- franjuri iar pentru vise romantice- imagini cu câmpuri de lavandă.

Ultra Violet poate să îți aducă în casă mai multă căldură decât anul precendent, în care nuanța Greenery a dominat. Aceasta însă are o continuitate, potrivindu-se de minune cu movul anului 2018.

Vă așteptăm în show-room-ul Elitemob pentru a descoperi nuanța preferată de Ultra-Violet și pentru a vă alege piese de mobilier făcute la comandă, lucrate cu atenție de artizani, respectând criteriile estetice și cele de calitate.

Pentru inspirație vizitați site-ul nostru și pagina noastră de Facebook.

Elitemob- E timpul pentru Acasă!